Email: info-fi@bluefishpharma.com

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä ilmoituksen Bluefish-lääkkeeseen liittyvästä haittatapahtumasta, pyydämme ottamaan yhteyttä lääkevalvontaosastoomme:

sähköposti: drugreaction@bluefishpharma.com

Alla ovat välttämättömät tiedot, joita ilman ilmoitus ei ole kelvollinen.

  1. Tieto siitä, kenelle haittatapahtuma tapahtui, kuten ikä, sukupuoli, nimi tai nimikirjaimet.
  2. Tieto henkilöllisyydestäsi, ellet ole kyseisen haittatapahtuman kokenut henkilö. Oleellisia tietoja ovat nimi tai nimikirjaimet ja se, oletko terveydenhuoltopalvelujen tarjoaja, farmaseutti, sukulainen jne.
  3. Tiedot lääkkeestä, kuten nimi, vahvuus ja koostumus.
  4. Tiedot haittatapahtumasta/-tapahtumista. Anna tietoja niin paljon kuin mahdollista, mukaan lukien tapahtumien kulku, jos mahdollista.

Kaikki saamamme lisätiedot tekevät ilmoituksesta paremman. Tällaisia tietoja voivat olla tapahtuman kohteen sairastamat sairaudet, muut samanaikaiset lääkitykset, tieto siitä, jatkuuko haittavaikutus edelleen, onko hoito lopetettu, aiemmat terveystiedot jne.

Vaikka sinulla ei olisi kaikkien yllä mainitun neljän kohdan edellyttämiä tietoja, voit lähettää meille muita tiedossasi olevia tietoja.

Pyydämme huomioimaan, että voimme vastata vain Bluefish-tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.

Jos kysymyksesi koskee yleistä terveydentilaa tai hoitoasi, käänny terveydenhuollon ammattihenkilön puoleen.

Bluefish valvoo jatkuvasti tuotteidensa turvallisuutta keräämällä tietoa Bluefish-lääkkeisiin liittyvistä haittatapahtumista. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä saadaksemme lisätietoa ilmoituksestasi.

Tietosuojailmoitus

Keräämme henkilötietojasi haittatapahtumien raportoinnin yhteydessä. Näitä tietoja käytetään dokumentoimaan reaktiosi asianmukaisesti ja täyttämään lääkevalvontalainsäädännön vaatimukset.  Antamasi tiedot saatetaan jakaa Bluefishin sisällä maailmanlaajuisesti. Ne saatetaan myös luovuttaa sääntelyviranomaisille kuten Euroopan lääkevirastolle lainsäädännön mukaisesti.